Perspectivas puntero láser

Las ventas de equipos láser

De laserpen met de rode stippen

Een duizendste van een duim kantelen deze laserpen zal gelijkstaan aan inch off target op 100 yards. Ze zijn nooit precies op de specificatie als elk mechanisme uitpakken in kracht en snelheid varieert. Ik wijs (bij nacht of zonsondergang) op een doelwit ongeveer 100 yards weg. Ik duw in een cirkel en laat de laser “tekenen” een cirkel op de doelgroep (voor mij een lege witte muur) terwijl u door de werkingssfeer. Ik aanpassen het toepassingsgebied zodanig dat de laser’s “slop” Wanneer geduwd in elke richting even weg van het midden van het tasje gaat. Met deze methode heb ik zo dicht als 2 inch, en in de mate 8 duim op 100 yards. Beide zijn zeer aanvaardbaar voor dit type apparaat. Na de aanpassing van de definitieve omvang met levend vuur, kunt u “controleren” met dit apparaat waar het moet worden op een bepaalde afstand, dan Controleer het pistool wanneer het gaat om te zien dat er ten minste “close”.

De dia komt niet dicht bij terug te keren naar zijn normale positie met de blauwe laserpen in de zaal. Ik verwijderde de batterij GLB en het rechambered. De dia mocht bijna terugkeren in de normale stand. Het was waarschijnlijk een paar of 3, millimeter terug. Ik slechtzienden het wapen als dat, en het lijkt heel dichtbij. Beoordelingen die beperkte levensduur van met de meegeleverde batterijen aangeeft kloppen. Haan de dia zo ver terug als je kunt en hobbel met een houten deuvel totdat je kunt krijgen om de dia te verplaatsen ver genoeg terug zodat de vergrendeling om te haken. Nu op zoek naar beneden in het bericht het metalen stuk dat legt tegen de laser?

Ik was enigszins bezorgd over de nauwkeurigheid, want er blijkbaar geen externe aanpassingen zijn te kalibreren, hoeft. Voordat ik gebruikte het de eerste keer dat ik een precisie instellen op mijn bank, de meegeleverde batterijen geïnstalleerd, legde de 3000mW laserpen in het blok en het gericht op een witte muur ongeveer 15 voet weg. Ik maakte een klein merk met een boete-lijn markeerdraad op de bovenkant en vervolgens heeft een kleine stempel gedrukt op de muur waar de laser-dot verscheen. Ik rolde het 180 graden en gemaakt van een ander merk op de muur waar de rode stip ditmaal verscheen. De twee merken werden binnen ongeveer 1/4″ van elkaar, zo dichtbij die de rode stippen in elkaar zou hebben vermengd.

De laserpen leek te willen automatisch meegenomen in het vat, terwijl de lijfwacht ondersteboven was, ik pakte de dia stevig en vrijgegeven van de dia-vergrendeling en langzaam vrijgegeven de dia (niet om slam de laser, in de strijd) het kostte minder tijd om dit te doen dan om te typen deze. Het uitgevoerd zoals verwacht tot ik probeerde om het te verwijderen. Ik moest handmatig Houd de dia aan de achterzijde en een kleine tool gebruiken voor het vrijgeven van de laser van de extractor. Ik ben tevreden mee, maar de verbetering geeft over enkel het gebruiken van de ijzer bezienswaardigheden te passen dit gezicht is beperkt–zoals ik hieronder zal uitleggen. Je kunt niet de waarheid weten totdat je sommige groepen op een bereik schieten, en de waarheid kan verrassen (en frustreren) u.

Nu voor mijn beoordeling van het product:

1. Ja, zoals door velen, de laserpen is te lang om in te voegen vanaf de bovenkant van de Ruger LCP. Met een vinger die betrekking hebben op de open breuk aan de onderkant die ik laten naar beneden via de grip om mijn vinger te wachten vallen, die vervolgens eenvoudig begeleidt de laserpen in de kamer. Ik laat u de dia en het vooruit. Als alternatief kan ik de dia gedeeltelijk terug trekken en laat het uitlijnen naar voren.

2. Ik vond 0,005″(0.0025″ vanuit midden aan elke kant) van diameter spelen tussen het voorste deel en het vat van de Ruger LCP. De richting van de fout is afhankelijk van de roterende positie van de laser module in het vat. Ik zette een kras mark op het achterste oppervlak van de behuizing, en ik benadrukken dat met de zwarte marker, zodat ik kan de positie van het consequent. De tape reduceert de schot groep fout tot minder dan 1′ op 25 voet.

3. tegenstelling tot wat sommige recensenten hebben gezegd, vind ik dat het gedeelte van de behuizing niet is te lang om het vat en de dia te vergrendelen normaal. Ik begrijp niet dat opmerkingen van andere revisoren.

kopen laser module

4. de timing fout is te wijten aan het spel die ik hierboven vermeld. De levensduur van de batterij van de meegeleverde alkaline knop batterijen is redelijk. Als ik mijn laser module met shot groepen op het bereik inbellen (er is geen substituut voor dit te doen ten minste een keer) en ga dan thuis en het invoegen met de tape op het, de twee stippen zijn zeer dicht bij een muur 16 voet weg , bijna aanraken. Ik kan dus gerust de laser module aanpassen door het produceren van dat patroon op de muur.

Nu weet ik dat patroon, waarom niet gewoon gebruik maken de laserpennen te passen? Nou, ik kon, maar er is enige onzekerheid geïntroduceerd door gebrek aan stabiliteit van de hand. Met het patroon, hand beweging maakt niet uit want beide punten van de beweging in unison, dus mijn vertrouwen in nauwkeurigheid zonder het te bewijzen op het bereik ietsje hoger is.